RV Bygg och Fastighesservice

Hej på er alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag vet att ni är många som har haft problem med att hitta en bra byggfirma i Halland med omnejd, vilket jag kan förstå, och jag tänkte därför tipsa er om det företag som jag kommit att hitta den senaste tiden. RV Bygg och Fastighesservice heter företaget och är ett företag som jag fick som tips utav en kollega till mig, som även hon vänt sig till detta företag och som även blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått. Även jag har tidigare haft mycket problem med det här med att hitta bra och seriösa företag inom bygg och byggprojekt, och jag har tyvärr stött på en hel del oseriösa och oprofessionella företag, som inte kunnat hjälpa mig med det som jag behöver. Nu i höstas behövde jag hjälp med att bygga en trappa upp till ytterdörren hemma hos mig, och valde då att vända mig till just RV Bygg och Fastighesservice, vilket jag är otroligt glad över idag. Personalen hos RV Bygg och Fastighesservice är verkligen helt underbara. De arbetar mycket med kundservice, vilket är någonting som jag värderar högt i ett företag. Jag kände mig tack vare detta otroligt trygg och säker i mitt val utav företag och kunde slappna av under hela processen.

De visade sig även vara otroligt duktiga när det gäller det här med bygg och byggprojekt, och arbetade med mina egna behov, önskemål och förutsättningar under hela processen för att ge mig det resultat som jag var ute efter. Jag är så glad och tacksam över min nya trappa, och jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Halland med omnejd att vända er till just RV Bygg och Fastighesservice. 

Du gillar kanske också...