Så blev jag av med spänningar i kroppen

Hej på er alla bloggläsare som valt att komma in till min blogg även idag. Idag ska jag berätta för er om hur jag, som tidigare led av olika spänningar i kroppen, har gjort för att komma till rätta med problemet. Jag besökte ett ställe som heter PL massage i norrort och det var så här det var. Jag hade mycket att göra både på jobbet och privat här i Brottby. Jag tog ett stort ansvar och hade svårt att slappna av. All stress satte sig i kroppen i form av spänningar i olika muskler. Framför allt i nacke och rygg och en morgon hade jag så ont så jag fick starta dagen med ett värktabletter, och det kändes inte alls bra. Fler dagar med värktabletter följde. I fikarummet på jobbet berättade en kollega att hon besökt PL massage norrort några gånger och det hon berättade gjorde mig nyfiken. Jag tänkte som så, att om det hade fungerat för henne så borde det fungera även för mig. 

 

Jag bokade en tid för en vanlig klassisk massage och fick komma dit någon dag senare. Snart låg jag på britsen och till ljudet av avslappnande musik smordes kroppen in i de mest väldoftande oljor och massagen startade. Det var en helt magisk upplevelse och underbart skönt att få musklerna genomarbetade med en stadig hand. Spänningarna släppte en efter en och jag blev så avslappnad så att det kändes som om någon stoppat in bomull i huvudet på mig. Det var det absolut bästa jag gjort på länge. Dagen efter behövde jag inte stoppa i mig värktabletter. På grund av att jag tycker att detta var så bra, tänker jag att det måste finnas fler än jag som skulle kunna ha nytta av att besöka PL massage i norrorti. Jag skulle verkligen rekommendera er det här stället! 

 

Du gillar kanske också...