Utrensning av osaliga andar

Jag trivs så ofantligt bra på den här gamla gården nere i Skåne med anor från 1700-talet. Dock så hände det oförklarliga saker och jag hade inte bott mer än några dagar i huset när jag märkte av detta. Min katt blev rädd och reste ragg, inget syntes men som jag sa så märktes det att det var något. Jag funderade på om huset kunde vara hemsökt och jag bestämde mig för att boka in en tid för vägledning av ett medium. Det finns ett medium som ger vägledning i Lund, Landskrona, Höör och Eslöv med omnejd och jag vände mig till henne och hennes företag vid namn Anna medium i Skåne, och hon kom hem till mig och utförde en husrensning. 

Detta medium redde ut vilka andar det var som befann sig i huset. Det var andar som inte hade något med mig att göra för de var knutna till platsen och ville inte lämna den trots att flera av dem hade gått över till andra sidan för mycket länge sedan men “fastnat på vägen”. De såg det som om jag var en inkräktare fast det var ju tvärt om, de inkräktade i min privata sfär och behövde få hjälp med att ta sig över fullt ut till den andra sidan och inte stanna kvar som osaliga andar och störa mig och min katt. Detta medium hade i sin tur vägledning direkt från andra sidan med en guide som såg till att dem som hemsökte mitt hus fick vandra över till andra sidan där de togs emot av släktingar och mottagande guider. Nu är det lugnt i mitt hus men jag tänker på er, mina kära läsare, behöver ni hjälp med vägledning i Lund med omnejd så är Anna Medium i Skåne bra att vända sig till. 

Du gillar kanske också...